Bazzookas

Bazzookas
twittersoundcloud facebookyoutubewebsite_bw

bazzookas_logo

Opgenomen in de studio van- en geproduceerd door Frans Hendriks (o.a. Doe Maar) is het een document geworden waar de mannen trots op zijn. Skaradio.nl zijn dertien nieuwe Bazzookas tracks vol goede energie die op CD gepresenteerd worden in een radio show. Aan elkaar gemixed tot een uur muziek waar iedereen blij van wordt. Ingespeeld met ontelbaar veel echte blazers gaan ze nu ook live met de eerste echte ska-big-band op pad: BazzookasXL. Met 15 man on stage. De officieuze release is gedaan in een uitverkocht Bibelot. Later dit jaar gaat de plaat officieel uitkomen!

Het ontstaan van de Bazzookas is het best te vergelijken met de ontdekking van het buskruit. De knal die dat met zich mee bracht, komt overeen met de ska van de Bazzookas die samen het oefenkot ingingen: Magisch, explosief en episch! Zonder uitzondering nemen ze iedereen te grazen, Of dat nou man/vrouw, jong/oud, mooi/lelijk, hond/kat, groot/klein. Frans, Belgisch, Duits of Oerhollands is, maakt niet uit, iedereen stuitert in no-time mee op de skadans van de Bazzookas. Met blazers, toeters en bellen worden zalen en festivals opgerold.

Er zijn in de afgelopen jaren al veel sporen verdiend. Paaspop, Zwarte Cross en Parkpop bijvoorbeeld. Maar ook in het buitenland timmeren de Bazzookas hard aan de weg. Afgelopen zomer stonden ze op festivals in Duitsland, Luxemburg en Frankrijk, en zelfs het legendarische Colours Of Ostrava in Tsjechië!

Met het nieuwe album 'Ska Radio' hebben ze zichzelf wederom overtroffen. Alles doen ze met één doel voor ogen: Spelen of hun leven ervan afhangt! Want dat doet het. Als ludieke actie in een woonkamertje, een studio bij de radio, op tv bij DWDD, of in een bomvolle HMH De muziek van de Bazzookas slaat in als een bom: KABOEM!


Komende shows


Dim lights

Info

  • Land: (NL)
  • Beschikbaar: Gehele jaar
© 2009 Boombax | site by Joomla webdesign