Bazzookas

Bazzookas
twitter_bwsoundcloud bwfacebook_bwyoutube_bwwebsite_bw

bazzookas_logoHet ontstaan van de Bazzookas is het best te vergelijken met de  ontdekking van het buskruit. De knal die dat met zich mee bracht komt overeen met de ska van de Bazzookas die samen het oefenkot ingingen: Magisch, explosief en episch! Al snel blijkt dat deze beer niet te temmen is en de Bazzookas breken uit, ze draven door.

8 Man sterk knallen ze sinds 2 jaar het publiek èn zichzelf ondersteboven. Het is een universele energie die vanuit het kloppende hart van de band komt. Zonder uitzondering nemen ze iedereen te grazen, Of dan nou man/vrouw, jong/oud, mooi/lelijk, hond/kat, groot/klein. Frans, Belgisch, Duits of Oerhollands is, maakt niet uit, iedereen stuitert in no-time mee op de skadans van de Bazzookas.

Met blazers, toeters en bellen worden zalen en festivals opgerold. Ze komen aan met de grote gele Amerikaanse schoolbuzz. Ze pakken uit, bouwen op en gaan loos. Op een podium of op de buzz. Het houdt niet op. 8 man sterk en een eigen crew.

Er zijn in die twee jaar al veel sporen verdiend. Zwarte Cross en Parkpop bijvoorbeeld. Leden van de Bazzookas speelden eerder met VanKatoen en The Palookas al op Pinkpop, Lowlands en ontelbare festivals in binnen- en buitenland.

Het plezier en de chemie zoals die nu gebundeld is in de Bazzookas gaat deze sporen doen vervagen en vervangen.

Met het uitkomen van het nieuwe album 'Kaboem!' hebben de Bazzookas de toon gezet. Louter positieve recensies en ontelbaar veel sterren vlogen hen om de oren. Alles doen ze met één doel voor ogen: Spelen of hun leven ervan afhangt! Want dat doet het. De muziek van de Bazzookas slaat in als een bom: KABOEM!Dim lights

Info

  • Land: (NL)
  • Beschikbaar: Gehele jaar
© 2009 Boombax | site by Joomla webdesign