Joggo & Jah Livity

Joggo & Jah Livity

joggologo_copy

 soundcloudyoutubefacebookwebsite

 
Reggae zanger Joggo heeft zijn tweede album genaamd "Conscious Love" onlangs uitgebracht.

"Joggo" is geboren als Jurgen Orville Seedorf in Amsterdam en hij introduceerde zichzelf aan het reggae publiek in 2008 na de release van zijn mixtape "Beware"

In 2011 kwam zijn debuutalbum "Modern Rockers Vol. 1" uit en ontving hij positieve reacties van bekende media en reggae fans van over de hele wereld. Nu 4 jaar later, is het eindelijk tijd voor zijn tweede album "Conscious Love" wat uitgebracht is op zijn eigen label "Joggo Music Productions. Met nummer als "Keep it Burning", "Private Performer", "Can't Breathe Ft. Le Prince" en nieuwe nummers als "Come Down", "All Around the World", "Everytime I Go", "The Change ft. Chantelle Ernandez" van Jamaica is Joggo klaar om de reggae wereld te veroveren.

Met optredens op grote festivals als Summerjam, Reggaejam en Reggae Sundance heeft Joggo bewezen een uitstekende performer te zijn en het publiek van begin tot eind aan zich te binden.

Joggo heeft een nieuwe band genaamd "The Jah Livity" en is klaar om de Europese podia te bestormen en de reggae fans te verassen met een fris en spetterend optreden. Op dit moment is hij ook bezig om een tour in Noord- en Zuid- Amerika op te zetten.

Komende shows:Info

  • Land: (NL)
  • Beschikbaar: gehele jaar
© 2009 Boombax | site by Joomla webdesign